solokano.nl

Home · Algemene verslagen

Ontmoetingsplek leden Solokano

Het Kano Kollege wordt ook steeds meer een ontmoetingsplek voor leden van Solokano.nl.

Afgelopen kollegedag waren er een flink aantal leden aanwezig en andere keren zijn er weer anderen geweest; al met al mooie belangstelling.

Lees verder 13 - 12 - 2011

Open Kano bijscholing

GoPro test bij de Open Kano bijscholing van de NKB op de Dommel te Sint Oedenrode, op 22-10-2011.

Lees verder Reacties (3) 28 - 10 - 2011

Workshop Becky Mason

Becky Mason - fotografie: ©2011 kanoweb.nl Vrijdag 7 oktober waren Becky Mason en haar partner Reid Mclachlan op het water te vinden in de Weerribben.

Het maximum aantal mensen dat de twee vakmensen tegelijkertijd van een les voorzagen was acht man, hierdoor was de workshop dus redelijk exclusief en het kostte geen enkele moeite om hiervoor mensen te vinden die meer diepgang wilde geven aan hun peddeltechnieken.

Lees verder Reacties (2) 09 - 10 - 2011

Kunstroute Amersfoort

Na al het mooie weer van de laatste twee maanden, waarvan ik zelf graag wilde dat wat regen zou vallen om mijn tuin te besproeien, kwam helaas mijn wens tot vervulling op de geplande dag van onze kanotocht door Amersfoort.

Desondanks zijn we rond 11 uur van de vereniging vertrokken met een ploeg van 6 solo boten. De regen was wat miezerig, maar niet koud en de wind viel ook mee, vooral bij een stadstocht.

Lees verder 17 - 05 - 2011

Solokanotocht in Zwolle

solokano in Zwolle Solokano is op stap geweest. Deze keer drie vaarders in de grachten van Zwolle. Begin was onder het vriespunt maar de middag was zonovergoten! De thuisblijvers hebben een verkeerde beslissing genomen ;-)
Ook nog even het Zwartewater op geweest tussen de grote boten. Een erg gezellige en mooie tocht, het gebrek aan wind maakte het tot een makkie.
Volgende keer wordt het Delft.

11 - 03 - 2011

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina