solokano.nl

Home · Algemene verslagen · Workshop Becky Mason

Workshop Becky Mason

Becky Mason - fotografie: ©2011 kanoweb.nl Vrijdag 7 oktober waren Becky Mason en haar partner Reid Mclachlan op het water te vinden in de Weerribben.

Het maximum aantal mensen dat de twee vakmensen tegelijkertijd van een les voorzagen was acht man, hierdoor was de workshop dus redelijk exclusief en het kostte geen enkele moeite om hiervoor mensen te vinden die meer diepgang wilde geven aan hun peddeltechnieken.

Gelukkig was er een ochtend- en een middagprogramma, op deze wijze konden zowel de vaarders als de kijkers op de wal doorlopend horen en zien hoe mooi te open-kanovaren kan zijn. Een bescheiden meertje direct naast de kampeerplek was voldoende om een 20 tal cursisten te voorzien van veel informatie. Bovendien lag dit meertje volledig in de luwte dus de wind gaf geen enkele verstoring. Op de ene hoosbui na is het een geweldige dag geweest.

Bovendien was er ook een geweldig mooi avond programma. Speciaal hiervoor heeft de recreatiebedrijf De Kluft haar recreatiezaal beschikbaar gesteld inclusief de technische installatie waardoor de bezoekers de meest prachtige geluiden en beelden konden ondergaan waaronder unieke onderwater opnamen van een peddelblad dat door het water wordt getrokken.

Aansluitend hebben de deelnemers van de workshop een certificaat van deelname gekregen inclusief een echte Canadese hug. Het idee is geboren om ieder najaar een bekende peddelaar uit te nodigen want dit soort lessen gaan er prima in.

De dagen daarna heeft een groepje vaarders, voornamelijk vrienden van Solokano.nl, een paar mooie tochten gemakt door de moerassen. Het najaar kan toch zo mooi zijn, de naam Indian summer komt dan geheel tot zijn recht.

09 - 10 - 2011

Reacties:

Elize 21 - 10 - 2011

Zeker leuke foto's, zo kan je nog even nagenieten van een heel leuk weekend waar alles klopte. Goede sfeer, fijne mensen en heerlijke omgeving. De kinderen op mijn school hebben ook genoten van alle foto's.
Dank je wel Theo.

Ewout 13 - 10 - 2011

Leuke serie foto's ! Het was een bijzondere en leerzame dag.
Leuke groep mensen, lekker bij het vuur zitten en eten. De lezing van Becky was ook bijzonder inspirerend.
( Bij het varen 's middags regende er binnen 5 minuten zo,n 30 liter water in de kano, gelukkig scheen de zon even later ook weer. )

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina