solokano.nl

Home · Algemene verslagen · Succesvolle start Solokano !

Succesvolle start Solokano !

solokano De "westelijken" en "noordelijken" zijn op zaterdag en zondag in grote getalen toegestroomd. Ook het "zuidelijks" heeft aangehaakt. Het enige minpunt zijn dus de "oostelijke", geen één, dus.

Het was een echt feest om als deelnemer tussen 36 liefhebbers rond te lopen, allemaal vrienden die het solo-kanovaren hoog in het vaandel hebben. Op deze dagen stond het promoten van de site centraal want dat wordt de manier waarop we gaan communiceren. Het is de route waarop we elkaar gaan bereiken met als doel dat we elkaar gaan ontmoeten op het water. De kano, het water en de techniek is waar het tenslotte omgaat, wat we als solist willen. Dus ook deze dagen verliepen zo. Na het ontmoeten, handen schudden, verhalen vertellen hebben we met enige elektronische ondersteuning de website en daarmee de toekomst van Solokano.nl, omhelst.

Om dit te onderstrepen werd in de kano gestapt en is er een uurtje gepeddeld. Op zaterdag was dit een soort opgaven want de wind had aardig grip op de vaarders maar de zondag verliep onder een gezegend gesternte want het kon gewoonweg niet beter, niet mooier. Zon was er volop, een beetje wind en hier en daar een ijsschots.

Alles bij elkaar werd het een echt kanofeest en dit allemaal in januari, zo dicht achter een periode dat het water nog ijs was. Leuk dat het gelukt is, dat er zoveel peddelaars waren en dat er een grote eensgezindheid is gevoeld. De eerst komende ontmoetingsdag is een echte peddel dag op een locatie die weinig ijsschots gevoelig is, de Nieuw Merwede ten zuiden van Dordrecht. Vergeet het zwemvest niet want het kan er stevig aan toe gaan maar er zijn alternatieven. In de ochtend is er een techniek training en s ’middags met elkaar lekker peddelen. Kijk in de agenda.

16 - 01 - 2011

Reacties:

Joop 22 - 01 - 2011

Leuk, een site over het solo varen. Verderop kwam ik "meerdaagse tochten" tegen, mijn site kan daar wellicht wat bij helpen. Het is geschreven door een solovaarder ;-) Ik voeg nog steeds nieuwe onderwerpen toe, maar de onderwerpen die nu aan bod komen vragen vaak veel en gedegen onderzoek. Dus het duurt wat langer.

Theo 17 - 01 - 2011

En zélfs in het Oosten! ;-)

Valerie 17 - 01 - 2011

Leuk dat er zo veel solovaarders zijn in Nederland.

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina