solokano.nl

Home · Algemene verslagen

Zuid Hollandse Biesbos

Vrijdag 18 februari was een geweldige dag om te peddelen. De solovaarders zijn ontvangen bij Kanovereninging Dajaks ten zuiden van Dordrecht. Deze club ligt direct aan het grote en stromende water met de naam Beneden Merwede. Maar daar zijn we toch niet aan het peddelen geweest. Onze gastheer Paul Meijer heeft ons verrast op een tocht door de Zuid Hollandse Biesbos.

Lees verder 19 - 02 - 2011

Succesvolle start Solokano !

solokano De "westelijken" en "noordelijken" zijn op zaterdag en zondag in grote getalen toegestroomd. Ook het "zuidelijks" heeft aangehaakt. Het enige minpunt zijn dus de "oostelijke", geen één, dus.

Het was een echt feest om als deelnemer tussen 36 liefhebbers rond te lopen, allemaal vrienden die het solo-kanovaren hoog in het vaandel hebben. Op deze dagen stond het promoten van de site centraal want

Lees verder Reacties (3) 16 - 01 - 2011

Kanovrienden onder elkaar

Een fotoverslag van Trudy

Kanovrienden onder elkaar hebben soms ook plezier onder een katoenenlap. Na gedane arbeid is het prima kletsen, in het bijzonder als er enkele ingrediënten aanwezig zijn zoals: iets te eten, een vuurtje, een praatje en soms ook een wiskey. Laat het buiten dan maar regenen, "wij" kunnen het wel hebben zo is het idee.

Lees verder 21 - 12 - 2010

Verslagen

verslagen over bezochte evenementen

Door de vrienden zelf geschreven en ingezonden ( v.v. beeldmateriaal).

14 - 10 - 2010

<< Eerste < Vorige [5 / 5] Volgende > Laatste >>

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina