solokano.nl

Home · Algemene verslagen · KK Wintertraining 2017

KK Wintertraining 2017

De eerste Kano Kollege training van deze winter zit erop en het was een waar festijn.

9 kano’s en 11 deelnemers en dit betekend voor de rekenaars onder ons dat er hoofdzakelijk solo-kano’s waren op het water; het was een prachtige collectie mensen en boten.

We waren te gast bij Kanovereniging Dajaks aan de Beneden Merwede te Dordrecht. Niet dat we daarop hebben gevaren want de keuze is gevallen op de Zuid-Hollandse Biesbos en die begint ook bij de kanovereniging. Het is vaarwater dat een lichte invloed heeft van eb en vloed dus het stroomt er altijd wel iets. We hebben gevaren op wat breder water maar toch ook veel in smalle kreken. De natuur is in dit natuurgebied vooral met rust gelaten en dat betekend in ons geval was wurmen onder boomstammen en zigzaggen om de stammen.

Onze gastheer heeft ons veel moois van het natuurpark laten zien en we hebben ter plaatse besloten dat we hier vaker naar toe gaan. Wij hebben geluk gehad dat het niet meer vroor en dat het ook niet regende. Het was een beetje mistig en wat grauw maar daar had geen van de deelnemers moeite mee. De lesmomenten waren verdeeld over de dag en voor ieder was er wat uit te pakken om de komende weken op te kauwen. We kijken dus terug op een geslaagde peddeldag met een mooi aantal nieuwe deelnemers. Dank aan de peddelaars van Dordrecht.

We hopen dat we het eind van deze maand ook weer een mooi groepje kanovaarders gaan ontmoeten. Voor het eerst is het een 3 daagse en dus heel wat anders. Voor meer info even een berichtje via contact

03 - 12 - 2017

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina