solokano.nl

Home · Algemene verslagen · Kano Kollege Midden Delftland

Kano Kollege Midden Delftland

Zaterdag 28 september - Voor die vaarders die vergeten zijn om te komen: je hebt een schitterende dag gemist. Volop zon, lekker windje, fijne mensen en een prachtige omgeving, het Midden Delftland. De lunch was in het Jachthuis, een prachtige plek in de vlietlanden en met heerlijke kroketten. We voeren met 11 man waarvan 2 tandems, met andere woorden een leuk groepje solovaarders.

De les was gericht op de voorwaartse slag, de efficiƫntie daarvan, en voor een aantal daarna wat aandacht aan de J-slag. Aan het eind van de rit een gezellige koffie in de kantine van Kanovereniging Natsec en aansluitend een demo van Elize en Ard in het Freestyle peddelen wat met een applaus is beloont. Hierdoor werd Ard zo enthousiast dat hij spontaan een handstand ging maken in zijn solo en het is nog goed afgelopen ook!

De regenpakken, warmte ondergoed en hoeden waren dus voor niets uit de kast gehaald maar het was wel op het randje want voor we in de auto stapten om te vertrekken goot het pijpenstelen. Het geluk was met ons.

De volgende peddeldag is op donderdag 17 december in de grachten van Delft. Je krijgt een week van te voren hierover meer te horen maar we starten om 10 uur. De aandacht in het peddelen zal dan uitgaan naar de boog en trekslagen. Dat is nodig omdat het in Delft soms knap smal kan zijn in de grachten. En, we pakken in december natuurlijk een stukje van de Kerstsfeer mee. De lunch zal zo schat ik in best smullen worden.

Tot zover het verslag, we kijken uit naar de volgende keer en naar verwachting doet Monique dan ook mee, dat wordt dus feest.

30 - 11 - 2015

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina