solokano.nl

Home · Algemene verslagen · Brugduiken in Delft

Brugduiken in Delft

Donderdag 17 december is er een oefendag geweest in Delft. De groep bestond uit twaalf peddelaars en twee honden. Vier tandem boten en vier solo boten, het kon niet mooier. Alle 14 deelnemers hebben het erg naar hun zin hebben gehad om minstens twee redenen.

Het uitzonderlijk mooie weer is er daarvan één en het gezelschap is zeker de andere. Maar ook de entourage (oude binnenstad) en de lesstof (trekslag en duwslag) zal voor de meeste meespelen. De mix van brugduiken en techniek verbeteren was een geslaagd probeersel; niemand is erin gevallen.

Kortom, iedereen die een excuus had om niet te komen (waar natuurlijk begrip voor is want het is tenslotte een gewone werkdag en het is een drukke maand) heeft heel wat gemist.

Staat de volgende ontmoeting al in je agenda? Het is 9 januari, een zaterdag. De nodige gegevens hierover ga je nog ontvangen.

Een ander evenement waar je misschien iets mee kan is een zwembad oefening in Almere op 24 januari. Hiervoor moet je je wel inschrijven en graag zo snel mogelijk zodat we een goede inschatting kunnen maken.

Voor februari en maart staat (voorlopig ;-) nog niets gepland, dat gaat zeker nog komen.

17 - 12 - 2015

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina