solokano.nl

Home · Algemene verslagen

KK Wintertraining 2017

De eerste Kano Kollege training van deze winter zit erop en het was een waar festijn.

9 kano’s en 11 deelnemers en dit betekend voor de rekenaars onder ons dat er hoofdzakelijk solo-kano’s waren op het water; het was een prachtige collectie mensen en boten.

Lees verder 03 - 12 - 2017

Utrecht op herhaling

Afgelopen zaterdag leek het of het voorjaar was aangebroken. De terrassen liepen vol langs de Utrechtse grachten. Wij, als kanovaarders, hebben vele bewonderende ogen gezien. Het was voor zowel de vaarders als de toeschouwers een feest.

Lees verder 20 - 02 - 2017

KanoKollege 2017 start in de grachten van Utrecht

Bijna niemand gelooft dit natuurlijk..... zulk mooi weer en water! Het KanoKollege 2017 gaat weer van start met een supertocht door de grachten van Utrecht.

We verzamelden met zes bij t zwembad om vanaf daar op de Kromme Rijn de stad in te varen. Vanwege de winter zijn de bomen bladloos en zo mooi in hun pure vorm. Zonder al dat gebladerte waren ook vele gevels en gebouwen te aanschouwen. De kademuren zijn voorzien van ornamentstenen met spreuken. De regenwaterafvoergoten vertoonden stalagtieten in ijsvorm.

Lees verder 24 - 01 - 2017

Afsluiting winterseizoen KanoKollege

Afgelopen zaterdag hebben we met 9 vaarders Den Haag, over het water, leren kennen. Het was voor alle deelnemers een eerste kennismaking met deze wateren. Het is echt de moeite waard om het rondje rond het centrum van ’s-Gravenhage te beleven. De 7 kilometer heeft vele gezichten zoals dat van een stadsgracht, singel, rivier, kanaal. Daarnaast het aanzien van luxe en van arbeid maar ook van politiek en van macht. In korte tijd komt er een hele wereld voorbij.

Maar goed, daar gaat het niet om. Het Kano Kollege is opgezet om met elkaar en van elkaar te leren. Het groepje van 9 vaarders is wat klein maar toch ook wel voldoende. Deze keer lag de nadruk op ‘reflexen’ en op de afzijde.

Lees verder 06 - 03 - 2016

Brugduiken in Delft

Donderdag 17 december is er een oefendag geweest in Delft. De groep bestond uit twaalf peddelaars en twee honden. Vier tandem boten en vier solo boten, het kon niet mooier. Alle 14 deelnemers hebben het erg naar hun zin hebben gehad om minstens twee redenen.

Lees verder 17 - 12 - 2015

<< Eerste < Vorige [1 / 5] Volgende > Laatste >>

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina